فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

ویروس کرونا موجب ابتلا به دیابت می‌شود؟

در مشاهدات جدید یک پزشک آلمانی مشخص شد که بیماری کووید ۱۹ می‌تواند منجر به دیابت نوع یک شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۰۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 25
کد خبر: ۴۷۷۲۱

به گزارش راهبردمعاصر، مشاهدات یک تیم تحقیقاتی در آلمان نشان می‌دهد که بیماری کرونا با آسیب زدن به سلول‌های پانکراس می‌تواند باعث دیابت نوع یک شود.

یک پزشک آلمانی در بیمارستان دانشگاه شلسویگ هولشتاین طی تحقیقاتی بر روی یک نوجوان مشاهده کرد که او بعد از بهبودی و رهایی از بیماری کرونا، به دیابت نوع یک مبتلا شده است.

او بیان کرد: این نوجوان بدون داشتن هرگونه علائمی و بدون آگاهی از بیماری خود ناقل ویروس کرونا بود اما در عین حال شرایط مساعدی داشت. بعد از گذشت چند روز این نوجوان دچار خستگی زیاد و همچنین تشنگی شد که پس از بررسی‌های لازم مشخص شد به دیابت نوع یک مبتلا شده است.

دیابت نوع یک نوعی بیماری خود ایمنی است که در اثر تخریب سلول‌های پانکراس رخ می‌دهد. سلول‌های پانکراس مسئول ترشح انسولین هستند که با تخریب شدن این سلول‌ها انسولین فرد کاهش می‌یابد؛ در نتیجه فرد دچار دیابت نوع یک می‌شود که تنها راه درمان آن، تزریق انسولین به بدن است.

پاول زیمت، که در مورد بیماری متابولیک در دانشگاه موناش در ملبورن استرالیا تحصیل می‌کند، می‌گوید: در علم، گاهی اوقات شما باید با شواهد بسیار ناچیزی شروع به کار کنید تا یک فرضیه را تعقیب کنید. شواهد ناچیز آن‌ها مبتنی بر تعداد انگشت شماری از افراد مانند نوجوان آلمانی است که پس از آلوده شدن به بیماری کرونا خودبه‌خود به دیابت نوع یک دچار شد.

پاول زیمت می‌گوید: اگر فردی مبتلا به کرونا باشد، دیابت، دینامیت این بیماری محسوب می‌شود و سلامتی فرد در خطر شدید قرار دارد.

بیماری دیابت، زمینه‌ای برای ابتلا به کرونا


براین اساس این احتمال وجود دارد که کرونا می‌تواند عامل دیابت نوع یک باشد اما همچنان به شواهد و مدارک بیشتری مورد نیاز است.

در حال حاضر دیابت به عنوان یک عامل اصلی خطر برای ابتلا به کووید ۱۹ شدید شناخته شده است و افراد مبتلا به این بیماری احتمالاً از بین می‌روند./باشگاه خبرنگاران جوان 

ارسال نظر
آخرین اخبار